Verzenden & Betalen

Prijzen

Alle genoemde prijzen in de shop zijn inclusief BTW.

De prijs is afhankelijk van het soort item en de maat. Voor grotere maten wordt er een meerprijs gevraagd. Dit zie je direct terug als je bij de opties de maat hebt geselecteerd. Dit is noodzakelijk omdat de grotere maten extra stof nodig hebben en meer tijd kosten om te verwerken. Blitzhandmade gebruikt duurzaam geproduceerde stoffen van een hoge kwaliteit.

Verzending

Alle artikelen worden door mijzelf met de hand gemaakt. Ik werk niet met voorraad. Hierdoor is er sprake van een levertijd. Deze bedraagt gemiddeld 1 tot 2 weken. Wil je de exacte levertijd van dit moment weten? Stuur me dan even een berichtje. 

Heb je het artikel eerder nodig? Neem dan contact op per mail of via de mail of Instagram, zodat we kunnen bekijken of het artikel eerder geleverd kan worden. 

Verzendkosten binnen NL

Bij Blitzhandmade hanteren we één verzendtarief voor het versturen van pakketjes, namelijk €4,20. Dit tarief geldt dus voor brievenbuspakketten en gewone pakketten. Bij bestellingen boven de € 75,00 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Je kunt je bestelling ook afhalen in Noordwijkerhout. In dat geval betaal je geen verzendkosten. Je kunt dan code OPHALEN gebruiken bij de check-out en de verzendkosten komen te vervallen en ik stuur je een e-mail wanneer je pakje klaarligt. 

Verzenden binnen de EU

Voor verzendingen naar het buitenland (EU landen) brengen wij € 9,-  in rekening. Bij bestellingen boven de € 125,- betaal je géén verzendkosten!

Worldwide shipping

Wereldwijde verzending is ook mogelijk! Voor bezorging buiten de EU landen neem je contact met mij op (blitzhandmade1@gmail.com) om de verzending en de kosten af te stemmen.

Betaalmogelijkheden

Je kunt je aankopen bij Blitzhandmade via verschillende manieren betalen. Je kunt direct betalen via Ideal, Klarna of via een creditcard. Je kunt ook je betaling vooraf overmaken. Je ontvangt dan een mail met betaalinstructies.

Alle betaalopties vind je ook terug op de check-out pagina.